Surprise Me

Al Pazar - Në zyrën e pensioneve - Show Humor - Vizion Plus - HDMaza.pw

Oct 29, 2017 0 0 254,613

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/al... https://facebook.com/Vizion... https://twitter.com/VizionP... Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera, Xheni Hallulli dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

eXTReMe Tracker
HDMaza.pw